A Mátraalmásért Egyesület elnökségi ülése

Február 3-án vasárnap 14 órai kezdettel a faluházban tartotta kibővített elnökségi ülését Egyesületünk. A találkozó négy elsődleges témája a www.matraalmas.hu cím alatt megtalálható honlap jövője, a Mátraalmási Szabadtéri Színpad 2013. évi programja, a 2012-13 évekre szóló településfejlesztési program következő lépései, valamint az SZJA 1 százalékáról való rendelkezésre vonatkozó hirdetmény közzététele voltak.

A település honlapja körül számos kérdés merült fel: egyrészről kérdéses volt, hogy az Egyesület által szervezett szabadtéri színpadi programsorozat hírei és műsortervei milyen formában jelenjenek meg a weboldalon, továbbá technikai jellegű átalakításokra is szükség volt a frissítések folytonosságának biztosításához. Másrészről meg kellett egyezni az oldalon megjelenő tartalmak összeállításával kapcsolatos feladatok megosztásáról is.

Megkezdődött az Erdei Színpad 2013. évi műsortervének összeállítása, első lépésként a meghívási szándék közlése történik meg a programsorozat tervezett előadói felé.

A tavalyi év folyamán a honlapunkon is elérhető, “Sok kicsi sokra megy” jeligével meghirdetett településfejlesztési programunk 29 pontjából 2012 őszéig 10 megvalósult. A további feladatok ütemezése és kivitelezése igényelt egyeztetést.

Egyesületünk egyik tagja, Várhelyi László vállalta, hogy még február hónapban elkészíti a személyi jövedelemadó egy százalékáról való rendelkezésre felívással élő plakátot és szöveget, melyet településünk honlapján is közzéteszünk majd.